• Menu

0 recente resultaten

Doe mee en versterk onze boodschap ♥

Bij Bits of Freedom houden we van technologie, het internet, en alles wat we ermee kunnen. Maar al die techgiganten en de overheid moeten wel in toom gehouden worden. Daar werken wij dagelijks aan. Jíj kunt hierbij helpen!

Doe mee!

Eén van de snelste manieren om ons te helpen is door donateur te worden. Daarnaast kun je onze boodschap online en offline verspreiden en ons volgen.

1. Word donateur!

Bits of Freedom wordt gefinancierd zonder subsidies van de overheid of geld van Big Tech. Dat moet ook wel, want hoe kunnen we deze overheden en bedrijven anders met goed fatsoen aanspreken op hun acties? Een grote achterbanWord vandaag nog vaste donateur van Bits of Freedom. is belangrijk voor Bits of Freedom. Niet alleen financieel, maar ook omdat we op die manier een vuist kunnen maken richting de machtige online platformen en binnen het publieke debat. We zijn dol op technologie, maar vinden wel dat jij en ik de voorwaarden moeten kunnen bepalen. We maken hierop vaak de meeste impact door in te zetten op betere wetgeving. Lukt dit niet, of onvoldoende, dan voeren we campagne om onze doelen te bereiken. Sluit jij je, net als meer dan 4000 anderen, ook aan als donateur bij Bits of Freedom?

 

2. Deel online

Online kun je de technologie delen waar jij ontzettend van houdt en onder welke voorwaarden jij deze technologie gebruikt. Gebruik vooral ook onze verzameling plaatjes en teksten om jouw berichtje zo opvallend mogelijk te maken en om je vrienden en bekenden bewust te maken!

3. Deel offline

Om ook offline te laten zien welke rol technologie speelt in jouw leven, hebben we speciaal voor de campagne een stickerset uitgebracht. Die kun je plakken op alle technologie waar je van houdt. Of gewoon boven je bed natuurlijk. Je bestelt de set voor slechts € 5,00 in onze shop. Zo laat jij zien waar je voor staat én support je Bits of Freedom.

4. Volg Bits of Freedom

Probeer jij Big Tech uit je leven te houden? Abonneer je dan op een van onze nieuwsbrievenSchrijf je direct in voor onze nieuwsbrieven.. We brengen ook een tweewekelijkse podcast uit.

Let op! Nu volgen linkjes naar Big Tech!

Liever al je informatie gebundeld in een platformfeed? Volg Bits of Freedom dan op Twitter X, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van ons werk.

Donatieformulier

Word vandaag nog vaste donateur met het onderstaande formulier en krijg een mooi cadeau als bedankje! Waarom twijfel je nog?


Nog vragen? Stuur ons een e-mail op donateurs@bitsoffreedom.nl.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag