• Menu

0 recente resultaten

Communicatie toolbox campagne

Help mee en versterk onze nieuwe campagne:Lees hier alles over de campagne. i ♥ technologie ✱ maar alleen onder mijn voorwaarden!

Wat fijn dat je helpt!

Bits of Freedom adverteert principieel niet via social media of websites die gebruik maken van gepersonaliseerde advertenties. Daarom hebben we jouw support extra hard nodig wanneer het aankomt op onze zichtbaarheid. Zet je jouw digitale bereik in om Bits of Freedom meer zichtbaar te maken? Veel dank alvast namens ons allemaal!

Hoe te helpen?

De meest eenvoudige manier om ons te helpen is door een bericht te delen van één van onze Bits of Freedom social kanalen. Zo zou je bijvoorbeeld onze Instagram post in je story kunnen delen, ons Twitter X bericht kunnen retweetenposten of gebruik kunnen maken van LinkedIn. Liken ♥ wordt natuurlijk ook enorm gewaardeerd.

Een persoonlijk verhaal kan ook! Vergeet ons dan vooral niet te taggen. De campagne gaat over de technologie waar jij van houdt, en de voorwaarden die jij verbindt aan het gebruik er van. Maar lukt het wel om deze voorwaarden toe te passen? Misschien moet je wel een Microsoft account aanmaken om les te kunnen volgen, komt je werkrooster alleen via Whatsapp óf kan je jouw e-bike niet laten repareren waar jij wilt. We horen graag over technologie in jouw leven.

Afbeeldingen

Je post wordt natuurlijk nóg aantrekkelijker met een goede afbeelding. Je vindt ze hier in verschillende formaten.

Story formaat
Klik op de afbeeldingen en sla ze op voor de goede resolutie.

Carousel Post
Klik op de afbeeldingen en sla ze op voor de goede resolutie.


Enkele post
Klik op de afbeeldingen en sla ze op voor de goede resolutie.

Tekstsuggesties

Ter inspiratie!

Meestal staat technologie in dienst van ons burgers, maar niet altijd. De nieuwe campagne van @bitsoffreedom viert technologie, maar herinnert ons tegelijkertijd aan de schaduwzijde die technologie kan hebben. Ik bescherm mijn grenzen en support Bits of Freedom, jij ook?

Wanneer ik online college wil volgen moet ik inloggen op Microsoft Teams. Fijn natuurlijk dat ik vanuit huis kan studeren, maar het is toch best raar dat ik gebruik moet maken van Big Tech om dit te doen? De nieuwe campagne van @bitsoffreedom gaat precies hier over. Ik support Bits of Freedom, jij ook?

Zoals je weet, maak ik veel en graag foto's. Maar wanneer ik foto's deel van mijn vakantie, vind ik het echt niet nodig dat Big Tech lekker mee kan genieten. Mijn communicatie moet gewoon privé blijven! De nieuwe campagne van @bitsoffreedom heet i ♥ technologie ✱ maar alleen onder mijn voorwaarden. Ik support Bits of Freedom en bescherm mijn grenzen. En jij?

Onder je e-mail

Of je nu meekijkvrij mailt Ook meekijkvrij mailen? Word vandaag nog donateur!of niet, misschien is een banner in je handtekening iets voor jou? Klik wederom op de afbeelding en sla deze op voor de goede resolutie.


Je kunt de afbeelding bijvoorbeeld doorlinken naar https://www.bitsoffreedom.nl of naar de campagnepagina.

Dankjewel!

Wat fijn dat je ons helpt! Liever (ook) offline helpen? Koop dan onze speciale campagne stickerset in onze shopBekijk onze shop met toffe merch!. en vertel je familie, vrienden, buren en collega's over deze campagne.

Namens het hele team: DANK JE WEL!

Over Bits of Freedom

Bits of Freedom is een Nederlandse NGO die, met een team van 14 mensen, dagelijks bezig is met het beïnvloeden en verbeteren van wetgeving en beleid door middel van belangenbehartiging, campagne, onderzoek en juridische actie - in Nederland en Brussel.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag