• Menu

0 recente resultaten

Abonneer je op onze nieuwsbrief over platformen

We hebben een nieuwe nieuwsbrief over online platformen! Je kunt je nu abonneren.

Morgen (6 mei 2022) versturen we de eerste editie. In de nieuwsbrief nemen we je ongeveer 10 keer per jaar mee in de regulering van, nieuwtjes over, analyses met betrekking tot en tips omtrent (dominante) online platformen. Denk aan updates over wetten die platformen (gaan) reguleren, tips hoe je manipulatie op en door platformen vermijdt en duiding van platformnieuws in het grotere Big Tech-plaatje. Geschreven en verzameld door Lotje, beleidsadviseur op het dossier online platformen.

 

Benieuwd geworden? Abonneer je nu!

Als je hier je e-mailadres invult, dan sturen we je onze nieuwsbrief over online platformen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag