Nederland krijgt alles behalve heldere antwoorden op kritische vragen

Big Brother Awards 2017: Waar is privacy voor nodig?

De week van Wifi kraken, Khaled Ipsum en Crypto Fever
DOSSIER: Big Brother Awards

De Big Brother Awards 2017 is een theatershow, spoedcursus privacy en prijsuitreiking in één. De voorstelling wordt eenmalig opgevoerd in de Stadsschouwburg Amsterdam op maandag 11 december. Durven de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar op deze avond zelf in de schijnwerpers te stappen?

Big Brother Awards 2017

In een wervelend op- en afgaan van acteurs, zangers en prijswinnaars wordt de privacydiscussie ontleed en op z'n kop gezet. Satirische toekomstvisies, muzikale beschouwingen en theatrale betogingen wisselen elkaar af en dagen het publiek uit: want waar hebben we privacy eigenlijk voor nodig?

Awards

Natuurlijk worden er dit jaar ook weer drie awards uitgereikt: de Publieksprijs, de Expertprijs en de positieve privacyprijs: de Felipe Rodriquez Award.

Afgelopen jaren vielen de volgende mensen in de prijzen: Ministers Plasterk, Schippers en Opstelten, de Nationale Politie en Gemeente Rotterdam. Edward Snowden, Max Schrems en Lilia Kai (namens Signal) namen de Felipe Rodriquez Award in ontvangst.

Je kunt nog tot 9 november nominaties indienen voor de Big Brother Awards Publieksprijs! Wie verdient volgens jou de dubieuze eer van grootste privacyschender van 2017?

Meer informatie

De Big Brother Awards 2017 vinden plaats op maandag 11 december van 20:00 uur tot 22:00 uur. De normale toegangsprijs is € 25. Wie het volle bedrag betaalt, helpt ons het evenement kostendekkend te maken. We willen echter niet dat de kosten reden zijn om niet te komen, daarom kun je ook kiezen voor de kortingsprijs (€12,50).

De Big Brother Awards ontleent haar naam aan de totalitaire, alziende leider ‘Big Brother’ uit de roman 1984 van George Orwell. De organisatie van de Nederlandse Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom.

Mede mogelijk gemaakt door:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.