• Menu

0 recente resultaten

Donateursdag 2017: Wat kun jij doen om te helpen?

Vrijdag 9 juni organiseren we een 12-uur-durende "web-in" om aandacht te vragen voor ons werk én om 500 nieuwe donateurs te vinden. We hebben het met onze (24!) gastenBekijk hier het volledige programma. over alles dat mooi is aan het internet, en óók over de manieren waarop onze internetvrijheid momenteel onder druk staat. Omdat veel van jullie hebben gevraagd hoe je kunt bijdragen, hebben we 3 manieren op een rij gezet waarop je ons kunt helpen.

1. Nodig je omgeving uit donateur te worden

Je kunt mensen wijzen op het belang van internetvrijheidDit is ons antwoord op het "waarom?" van ons werk., of misschien verleid je ze door de belofte van een meekijkvrij e-mailaccount*. Elke nieuwe donateur die €10 per maand of meer doneert kan namelijk een @freedom.nl e-mailadres aanvragen!

 

* Een meekijkvrij e-mailaccount? Ja! Met een @freedom.nlOp freedom.nl kun je donateur worden en jouw e-mailadres claimen! e-mailadres help je jezelf én Bits of Freedom. Met je financiele steun kunnen wij onafhankelijk blijven en tegelijkertijd worden jouw gegevens niet gebruikt voor advertentiedoeleinden en doe je met je mail niet mee aan het veranderen van het internet in één grote tracking- en voorspellingsmachine.

2. Betuig je steun

We gaan er vanuit dat je op deze pagina bent omdat je Bits of Freedom steunt. Draag dat één dag lang expliciet uit! We helpen je op weg met afbeeldingen op allerlei formaten en voorbeeldberichtjes die je zou kunnen posten.

Gebruik één van deze afbeeldingen bij een persoonlijk berichtje online.

Twitter:

Web/Facebook:

Of pas je omslagfoto aan op sociale media

Twitter:

Facebook:

Schrijf-inspiratie nodig? Kijk dan snel hieronder.

Voorbeeldberichtjes:

"Ik geef om internetvrijheid en steun daarom @bitsoffreedom. Jij ook? Ga naar https://freedom.nl

"Mijn vrijheid online mag niet te grabbel worden gegooid. Daarom steun ik @bitsoffreedom. Ga naar https://freedom.nl

"Kom vandaag in actie! Help onze internetvrijheid te beschermen. Steun @bitsoffreedom via https://freedom.nl

3. Spread the word

Deel de aankondiging van het programma12 uur lang internetvrijheid. Wat kun je verwachten? via jouw blog, sociale media of andere bijzondere communicatiekanalen. Op vrijdag kun je ons programma live via freedom.nl en via TwitterBits of Freedom op Twitter. volgen. Help ons in de timelines, filterbubbels en WhatsApp-groepen van zoveel mogelijk mensen terecht te komen!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag