• Menu

0 recente resultaten

Video: We waren te gast in de Tweede Kamer om te praten over de uitvoeringswet DSA

Op 21 mei informeerden we leden van de Tweede Kamer tijdens een rondetafel over de Uitvoeringswet Digitale Dienstenverordening. Een belangrijke wet, omdat deze noodzakelijk is om de Digital Services Act (DSA) effectief te kunnen handhaven.

Bekijk het rondetafelgesprek over de Uitvoeringswet Digitale dienstenverordening hier terug

We maakten van deze gelegenheid gebruik om drie belangrijke aandachtspunten te delen voor de implementatie van deze Uitvoeringswet. Bekijk bovenstaande video voor onze inbreng of lees hieronder de position paper terug.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag