• Menu

0 recente resultaten

Big Brother Awards, een save the date om in je oren te knopen

Op 13 december zullen we de winnaars van de Big Brother Awards 2021 bekend maken. Dat doen we dit jaar niet tijdens een award-gala (boe!) maar wél met een diepgaande podcastreeks (hoera!).

Tijdens de Big Brother Awards reiken we ieder jaar prijzen uit aan de grootste privacyschenders van Nederland. Normaliter doen we dat tijdens een sprankelende award-show, nu gaan we dat in een net zo sprankelende podcastreeks doen. We kunnen door de aanhoudende pandemie geen evenementen organiseren op de manier waarop wij dat zouden willen doen, maar we willen ook niet wéér een jaar moeten overslaanZoals we vorig jaar hebben moeten doen.

Daarom hebben we ervoor gekozen om deze keer de vakjury die de Expertprijs uitreikt te interviewen en besteden we aandacht aan de winnaar van de publieksprijs (de stembussen gaan bijna open!) en de Felipe Rodriguez AwardLees hier meer over Felipe Rodriguez en de naar hem vernoemde prijs.

Op 13 december zullen we in het bijzijn van de pers de prijzen fysiek uitreiken aan de winnaars tijdens een persconferentie.

Knoop het in je oren

Dus markeer het met viltstift in je agenda en spits je oren, de Big Brother Awards komen er aan!

 

13 december lanceren we de eerste aflevering, luister hem via de gangbare podcastkanalen of op www.bigbrotherawards.nl

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag