• Menu

0 recente resultaten

Ontwerp jij onze nieuwe merchandise?

Bits of Freedom groeit! Steeds meer mensen steunen ons en die willen dat laten zien. Hoog tijd om onze merch in een nieuw jasje te steken. We zijn op zoek naar een vormgever die ons hier op vrijwillige basis bij wil helpen. Dus: jouw skills inzetten voor internetvrijheid? Lees gauw verder!

Waarom merch en wat hebben we nodig?

De afgelopen jaren hebben we verschillende T-shirts, stickers en mokken laten maken. Super belangrijk, want het stelt onze supporters, vrijwilligers en ambassadeurs in staat om te laten zien dat zij ons steunen. Daarom willen we dit jaar een merchandiselijn uitbrengen die uit verschillende items bestaat. In ieder geval T-shirts en stickers, en andere items in overleg. Merch begint met een goed ontwerp (of meerdere?) en daar hebben we jou bij nodig.

Previous
  • Privacy Café
  • Niets te verbergen. Beschikbaar in dames- en herenmodel.
  • Bits-bytes. Beschikbaar in dames- en herenmodel.
  • Voorbeeld van eerdere merchandise die we hebben uitgebracht.
  • Bob. Beschikbaar in dames- en herenmodel.
Next

Praktisch

Als vormgever maak jij in overleg met ons een ontwerp voor deze nieuwe merchandiselijn die aansluit bij onze visuele identiteit. Eventueel denk je ook mee over de productie ervan (welke items, welke stof, etc).

Wanneer: oplevering eerste week van juni
Waar: Je kunt bij ons op kantoor werken (en meelunchen) of op afstand
Vergoeding: We vergoeden je on- en reiskosten, je ontvangt zelf 5 merchpaketten, krijgt twee kaartjes voor de Big Brother Awards en een vermelding als bedrijfssupporter.

Wil jij je inzetten voor internetvrijheid en ben je in mei beschikbaar? Stuur ons dan uiterlijk 28 april een mailtje met voorbeelden van je werk. Dank je wel!

Meld je aan voor onze vrijwilligerslijst

Heb je komende maand geen tijd, maar wil je ons in de toekomst wel een keer helpen met een ontwerp? Of heb je creatieve skills die beter tot hun recht komen bij een online ontwerp, video, animatie of in audio? Meld je dan aan voor onze mailinglijst voor creatieve vrijwilligers.

  • Deel een linkje waar we je werk kunnen bekijken/beluisteren.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag