• Menu

0 recente resultaten

Nomineer de grootste privacyschender van 2018!

Elk jaar wordt de Big Brother Awards Publieksprijs uitgereikt aan de persoon of organisatie die de grofste inbreuk maakte op de privacy van Nederlanders. Kandidaten nomineren kon tot en met 25 november. Uit alle nominaties wordt een top 3 gevormd waar vanaf 3 december op kan worden gestemd.

De uitreiking van de Big Brother Awards is op 22 januari 2019. Tijdens deze avond reiken we drie prijzen uit en onderzoeken we de staat van privacy in Nederland. Met wetenschappers, activisten en ervaringsdeskundigen, onder leiding van Bits of Freedom. Ben jij erbij?

Mede mogelijk gemaakt door:

Bits of Freedom wordt voor het organiseren van de Big Brother Awards gesteund door: Digital Rights Fund, Rode Hoed, Voordemensen en XS4ALL. De vormgeving is in handen van Vera van de Seyp en Michael Tjia.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag