Privacy International roept zeven dataverzamelaars ter verantwoording

Nomineer de grootste privacyschender van 2018!

De week van privacy-armoede, fact-based HR en vossen in de kippenren
DOSSIER / Big Brother Awards

Wie is de grootste privacyschender van 2018? Kandidaten nomineren kan tot en met 25 november!

Elk jaar wordt de Big Brother Awards Publieksprijs uitgereikt aan de persoon of organisatie die dat jaar de grofste inbreuk maakte op de privacy van Nederlanders. Wie verdient volgens jou deze eer? Nomineer je privacyschender! Uit alle nominaties wordt een top 3 gevormd waar vanaf 3 december op kan worden gestemd. De uitreiking van de Big Brother Awards is op 22 januari 2019Koop alvast je kaarten! in de Rode Hoed te Amsterdam.

Dien een nominatie in

Bezoek de Big Brother Awards

De kranten koppen over een sleepwet en bedrijven vechten om je gegevens. De baas van Facebook is alwèèr in het nieuws. Hoe is het eigenlijk gesteld met ons recht op privacy in Nederland? Tijdens de Big Brother Awards geven we antwoord op deze vraag. We reiken drie prijzen uit en gaan in gesprek over de staat van privacy in Nederland. Met wetenschappers, activisten en ervaringsdeskundigen. Onder leiding van Bits of Freedom. Ben jij erbij?

Mede mogelijk gemaakt door:

Bits of Freedom wordt voor het organiseren van de Big Brother Awards gesteund door: Digital Rights Fund, Rode Hoed, Voordemensen en XS4ALL. De vormgeving is in handen van Vera van de Seyp en Michael Tjia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.