• Menu

0 recente resultaten

Info-avond voor #sleepwet campaigners en organisatoren in Eindhoven

Tot eind maart zal er volop campagne worden gevoerd in het kader van het sleepnet-referendum. Daar is zelfs geld voor beschikbaar. Overweeg jij om campagne te voeren en wil je goed beslagen ten ijs komen? Wij houden deze wet al sinds 2011 in de gaten. Tijdens deze informatieavond op 22 november bespreken we de belangrijkste bezwaren tegen de wet en is er volop ruimte voor jouw vragen.

Informatievavond in Eindhoven

Na een succesvolle informatieavond in Amsterdam, organiseren we nu een informatieavond in Eindhoven. Deze zal plaatsvinden op woensdag 22 november bij MADspaceMADspace is de vriendelijke hackerspace in Eindhoven., Don Boscostraat 4, 5611 KW Eindhoven. Inloop vanaf 19:00, we starten om 19:30. De avond zal duren tot 21:00. Toegang is gratis.

Subsidie

In de Wet raadgevend referendum is geregeld dat de ReferendumcommissieBekijk alvast de website van de Referendumcommissie. subsidies verstrekt voor maatschappelijke initiatieven en particulieren die het publieke debat willen bevorderen over een wet waarover een referendum wordt gehouden. Per referendum is maximaal 2 miljoen euro beschikbaar voor subsidies. De Referendumcommissie maakt binnenkort bekend worden hoe de subsidieprocedure zal worden ingericht.

Lees je in

Wil je je alvast inlezen? Via onze dossierpagina vind je de belangrijkste informatie over de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

Zelf een info-avond organiseren?

Daar kunnen we je bij helpen. Neem contact op met Evelyn.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag