• Menu

0 recente resultaten

Nomineer nu de grootste privacyschenders van 2017!

Wie is volgens jou de ergste privacyschender van het afgelopen jaar? Welke persoon, bedrijf of overheidsinstantie heeft zich onderscheiden door grove inbreuken op de privacy van Nederlanders? Dien je nominatie in en wie weet gaat jouw privacyschender met de Publieksprijs naar huis!

Big Brother Awards 2017

De Big Brother Awards 2017 is een theatershow, spoedcursus privacy en prijsuitreiking in één. In een wervelend op- en afgaan van acteurs, zangers en prijswinnaars wordt de privacydiscussie ontleed en op z'n kop gezet. Satirische toekomstvisies, muzikale beschouwingen en theatrale betogen wisselen elkaar af en dagen het publiek uit: waar hebben we privacy eigenlijk voor nodig? En durven de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar op deze avond zelf in de schijnwerpers te stappen?

De voorstelling wordt eenmalig opgevoerd in de Stadsschouwburg Amsterdam op maandag 11 december.

Mede mogelijk gemaakt door:

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag