• Menu

0 recente resultaten

Zaterdag 4 november: Privacy Café-dag

Bijpraten met andere vrijwilligers? Iets nieuws leren? Geïnspireerd raken om zelf actief te worden? Meld je aan!

Programma

We hebben een vol maar ontspannen programma. Dit kun je verwachten:

Sleepwet-referendum
Nina Boelsums komt vertellen over haar strijd voor het sleepwet referendum. Zij gaat vertellen wat ze is tegen gekomen, en wat we de komende tijd kunnen verwachten.

Dowse-workshop
Met een toekomst in zicht waarin slimme apparaten in huis standaard lijken te worden (denk alleen al aan de slimme thermostaat) willen we zelf kunnen bepalen welke apparaten informatie naar buiten sturen en welk niet. Met DowseKijk verder op: http://dowse.eu/, een apparaatje dat functioneert als een aan/uit knop, kan dit. Let op! De workshop is Engels gesproken. Vragen kunnen in het Nederlands gesteld en beantwoord worden.

De dag zal duren van 11:00 tot 14:00 op het kantoor van Bits of FreedomPrinseneiland 97hs - 1013 LN Amsterdam, lunch inbegrepen.

Aanmelden

Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je er last-minute toch bij zijn? Stuur een mailtje naar Evelyn.

Privacy Café

Het Privacy CaféDe Privacy Café website is een gratis toegankelijke workshop die op diverse locaties wordt georganiseerd. Het is de enige plek in Nederland waar mensen gratis terecht kunnen voor hulp bij het verbeteren van hun privacy en veiligheid online. Het is de enige plek die discussie over privacy combineert met de praktijk. Een bezoeker van het Privacy Café gaat naar huis met een veiligere laptop of smartphone. Daarom is het Privacy Café zo belangrijk.

Het Privacy Café wordt gerund door vrijwilligers van Bits of Freedom en hackerspaces door het hele land. Het Privacy Café zou zonder deze vrijwilligers niet bestaan.

Voor wie

Voor bestaande vrijwilligers en iedereen die overweegt actief te worden.

Waarom vrijwilliger worden?

Een Privacy Café organiseren is belonend werk: door het persoonlijke en kleinschalige karakter van het Café kun je mensen heel gericht helpen en is de kans groot dat je zelf ook iets nieuws leert. Als organisator hoef je niet te beschikken over enorme technische kennis. De vaardigheden die wel belangrijk zijn: je vindt het leuk om mensen te woord te staan en werkt graag samen. En je vindt het belangrijk dat mensen zich meer bewust zijn van hun privacy!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag