• Menu

0 recente resultaten

Vrijwilligersvacature: Developer (PHP/CSS) en designer gezocht voor Europese campagne [gesloten]

Als we er geen stokje voor weten te steken zullen aanbieders van webhosting en platformen zoals Flickr binnenkort elke upload van internetters zoals jij eerst filteren. Dat wil de Europese Commissie tenminste, in een poging de entertainmentindustrie te helpen. Wij willen dat niet: want zo’n systeem heeft enorme impact op jouw vrijheid.

Daarom bouwen we as we speak aan een campagnesite die het internetters makkelijk maakt hun zorgen te uitten bij de leden van het Europees Parlement. En daar hebben we dringend hulp bij nodig: we zoeken iemand die het ontwerp kan verfraaien en iemand die al dat moois in PHP en CSS in elkaar zet.

Wil je ons helpen, neem dan contact op met Rejo Zenger.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag