• Menu

0 recente resultaten

Podcast zoekt communicatieheld [vacature] – Gesloten

Insert_User is een podcast over de Nederlandse startupcultuur. We gaan in gesprek met de makers van de diensten en apps die we dagelijks gebruiken, onderzoeken de mensen en ideeën achter de bedrijven die onze toekomst zullen vormgeven.

Wij zijn een klein en super gemotiveerd team dat redactie houdt in Amsterdam. We zijn voor de periode september – december op zoek naar een all-round communicatiestrateeg om ons team uit te breiden en om te zorgen dat onze podcast op de juiste manier op de juiste plekken terecht komt. Een creatieve en strategische denker die houdt van alles dat nieuw is en feeling heeft met startupcultuur.

Het zou handig zijn als je de volgende skills hebt:

  • Het belangrijkste is dat je grote interesse hebt voor, en enthousiast wordt van de podcast als opkomend medium en van de wereld van startups.
  • Je houdt van de combinatie strategisch denken en hands-on uitvoerend bezig zijn.
  • Je weet dialoog op te bouwen en doelgroepen te engageren met sociale media.
  • Tot slot werk je super zelfstandig en hou je daarbij alle betrokkenen in de loop.

Het betreft een betaalde functie voor 2 á 3 dagen in de week, afhankelijk van hoe je zelf invulling wilt geven aan de functie. Je komt te werken aan een uitdagend, vernieuwend, kritisch, leuk, snel, meestal chaotisch project waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de mogelijkheid om je overal tegenaan te bemoeien. Interesse? Stuur een mailtje met links naar info@insertuser.nl vóór maandag 22 augustus.

Insert_User is een project van Bits of Freedom en Studio Spomenik. Lees er hier meer over.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag