5 mei: De Mobiele Wasstraat op het Bevrijdingsfestival Amsterdam

Heb je eigenlijk wel een goed wachtwoord op je mobiel? Geeft jouw telefoon voortdurend door waar je bent? Jouw mobiel is waarschijnlijk nog niet zo vrij als het zou kunnen zijn. Daarom bemannen we op 5 mei de Mobiele Wasstraat. Daar maken we je telefoon van binnen en buiten schoon. Kom langs en bevrijd je telefoon van ongewenste gluurders en dataslurpers!

Waarom moet mijn telefoon door de Wasstraat?
Achter de schermen bewaart en deelt je smartphone heel veel informatie over jou. Waar je bent en met wie je belt, welke apps je gebruikt en waar je online naar hebt gezocht. Wij vinden dat jouw smartphone jouw zaak is en helpen je graag met het beschermen van je vrijheid en privacy.

Kun je er op 5 mei niet bij zijn? Jammer! Maar niet getreurd, op bof.nl/toolbox kun je terecht voor praktische adviezen en tools waarmee je je privacy en veiligheid online kunt verbeteren.

Meehelpen?
Vind je ‘t leuk om met mensen te praten over internetvrijheid? Lijkt ‘t je gezellig om met ons de Wasstraat te bemannen? Stuur ons dan een berichtje, we hebben je er graag bij!

Praktische informatie
We staan op 5 mei 2016 van 11:00 tot 16:30 in het Westerpark in Amsterdam, in de ‘passage’ voor het Ketelhuis. Net als de rest van het bevrijdingsfestival is de Mobiele Wasstraat gratis toegankelijk.

We zijn enorm veel dank verschuldigd aan De Lopende Band voor het originele ontwerp. Bezoek dus gauw hun website en zet ze ook voor jou aan het werk.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.