• Menu

0 recente resultaten

30 minuten surveillance-vrij op het George Orwellplein in Amsterdam

Amsterdammers hoeven niet het bos in om vrijuit te kunnen spreken! Ter ere van George Orwell, de schrijver van het dystopische 1984, creëren we op zijn geboortedag een plek in Amsterdam waar zonder surveillance gesproken, geschreven en geleefd kan worden. Het Thorbeckeplein dopen we donderdag 25 juni tussen 12:00 en 12:30 om tot George Orwellplein. Wat zou jij doen of zeggen als je zeker zou weten dat je niet bekeken wordt? Grijp je kans en vier je vrijheid!

Download hier alvast je feesthoedje om thuis te printen & vouwen.

Wanneer
Donderdag 25 juni van 12:00 tot 12:30

Waar
Het standbeeld van Thorbecke op het Thorbeckeplein, naast het Rembrandtplein in Amsterdam.

Waarom
Om aandacht te vragen voor toenemende overheidssurveillance in Nederland.

Wat kun jij doen
Om 12:00 op het plein klaarstaan om in vrijheid te praten, schrijven, zoenen, omhoog kijken, luisteren, schreeuwen. Wil je iets meenemen of zelf iets doen? Neem contact op via de mail of bel ons op 0626895124.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag