• Menu

0 recente resultaten

Bevrijd jezelf: 5 mei lanceren we de Internetvrijheid Toolbox

De spreekwoordelijke laatste puntjes op de i worden gezet op de volledig vernieuwde versie van de Internetvrijheid Toolbox. Op toolbox.bof.nlProbeer nu ook meteen de Internetvrijheid Toolbox kan je straks zelf je vrijheid op je laptop en smartphone verbeteren. Van beginners tot gevorderden: we geven praktische adviezen en tools waarmee iedereen aan de slag kan. En op welke dag kan je beter beginnen dan op Bevrijdingsdag?

Welke alternatieven zijn er voor WhatsApp? Hoe maak ik veilig gebruik van openbare WiFi? Hoe versleutel ik mijn e-mail? Waarschijnlijk herken je een aantal van deze vragen. De Toolbox geeft op deze en veel meer vragen antwoord. Daarnaast kan je ook stappenplannen volgen van snelle, kant-en-klare oplossingen.

Vele vrijwilligers van Bits of Freedom deden onderzoek, schreven teksten, bouwden de site, ontwierpen de vormgeving en maakten filmpjes. Er is ontelbaar veel tijd en liefde in dit project gestoken. Heel, heel veel dank aan: Chris Snijder, Wouter Moraal, Jeroen van der Ham, Bernard, Spil, Maurits Reijnoudt, Peter Uithoven, Saro van Cleynenbreugel, Els Engel, Eric van de Lisdonk, Felix Stegerman, Bram Wets, Harld Röling, Manon de Vries, Tako Marks, Rob van der Wouw, Tessel Renzenbrink, Milena Spaan, Rinus Bot, Sebastiaan ter Burg, Gregoire Verweijen, Achilles Speksnijder, Roy Hars, Roberto Bruinhard, Lisa Goudsmit, A., Nynke Vissia en Niels Westerlaken.

We kijken erg uit naar 5 mei!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag