• Menu

0 recente resultaten

Gezocht: gezichten en een voice-over

Sinds het begin van het jaar werken we met een groep enthousiaste vrijwilligers aan de nieuwe Internetvrijheid Toolbox. Het plan? Eén adres voor al je vragen over vrijheid en privacy online. We zijn een heel eind, nu hebben we nog een klein beetje hulp nodig – van jou.

De nieuwe Toolbox bouwt voort op de huidige. Adviezen en tools worden geüpdate, de omgeving wordt gebruiksvriendelijker. De inhoud is bijna klaar en ook de campagne begint vorm te krijgen. En om die goed te laten slagen, kan je ons op twee manieren helpen.

1. Internetvrijheid is iets wat ons allemaal aangaat. Daarom laten we in de campagne voor de Toolbox juist de gebruikers zien. Wil jij voor de camera, in een of twee zinnen, uitleggen waarom jij de Internetvrijheid Toolbox belangrijk vindt? Ben je beschikbaar op donderdag 23 april? Meld je dan bij ons.

2. Geef een stem aan internetvrijheid! In een korte animatiefilm leggen we uit hoe de Toolbox werkt. Heb jij een warme, betrouwbare stem? Lijkt het je leuk om een korte voice-over in te spreken? Ben je komende week beschikbaar? Laat het ons weten.

Help jij mee? Stuur een mailtje naar Evelyn.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag