• Menu

0 recente resultaten

De lange arm van de Big Brother Awards bereikt Ivo Opstelten

De voorzitter van de Raad van Advies van Bits of Freedom, Bart Jacobs, was bij een besloten diner waar minister Opstelten ook aanwezig was. Jacobs vond dat een mooie gelegenheid om alsnog het beeldje te geven, dat de minister tijdens de uitreiking van de Big Brother Awards afgelopen december helaas niet in ontvangst kon nemen. Ondanks dat hij een terechte winnaar was. Gelukkig bereikt de lange arm van de Big Brother Awards ook de minister van Veiligheid en Justitie uiteindelijk. Bij dezen willen we minister Opstelten alsnog van harte feliciteren!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag