• Menu

0 recente resultaten

Nominaties Big Brother Awards 2014 geopend!

Wie is volgens jou de grootste privacyschender van het afgelopen jaar? Een datahandelende bank? Onze minister van metadata, Ronald Plasterk? De fabrikanten van spionerende smart-tv’s? Of toch weer minister Opstelten?

Laat het ons weten op bigbrotherawards.nl. Je kunt tot 1 december zo veel privacyschendende personen, bedrijven en overheden nomineren als je wilt. Op 16 december worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de awardceremonie in de Stadsschouwburg Amsterdam.

Dus graaf in je geheugen, duik in de nieuwsarchieven en nomineren maar! Wil je er bij zijn als de winnaars bekend worden gemaakt? Kaartjes voor de BBAX zijn nu te koop via de Stadsschouwburg Amsterdam.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag