• Menu

0 recente resultaten

De Big Brother Awards komen eraan: 16-12-2014

Je hebt er even op moeten wachten, maar ze komen eraan: op dinsdag 16 december zijn de Big Brother Awards! Bij de bijzondere tiende editie van de awards – de BBAX – hoort een bijzondere locatie: de grote zaal van de Stadsschouwburg Amsterdam. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website van de SSBA, per telefoon (020 – 6242311) of anoniem met cash aan de kassa op het Leidseplein.

Programma

Voor de jubileumeditie van de Big Brother Awards hebben we een bijzonder programma samengesteld. Zo blikken we terug op bijna 15 jaar Big Brother Awards. Welke lessen kunnen we leren van de negen voorgaande edities? Maar vooral ook: wat kunnen we het komende decennium beter doen? Hoe bouwen we verder aan een sterke tegenbeweging die vecht voor een vrij en open internet?

Verder hebben we interessante sprekers, live muziek, kunst en nog veel meer. Binnenkort lanceren we een vernieuwde bigbrotherawards.nl met meer informatie over het complete programma. Houd die site dus in de gaten!

Maar de echte sterren van de avond zijn natuurlijk de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar. En helaas valt er weer genoeg te kiezen.

Nominaties

Wordt het een datahandelende bank? De dystopische toekomstvisie van PinkRoccade? Fred “van-uitstel-komt-afstel” Teeven? Of toch weer onze minister van Veiligheid, Ivo Opstelten? Het is aan jou! Binnenkort kun je via bigbrotherawards.nl je favoriete privacyschenders nomineren. Op de personen of bedrijven met de meeste nominaties kun je stemmen voor de Publieksprijs, uit de overige kandidaten kiezen deskundigen de winnaar van de Expertprijs.

Check dus de komende tijd bigbrotherawards.nl voor updates. Zit je op Twitter of Facebook, dan kun je #BBAX in de gaten houden. En als je echt niets wilt missen kun je je aanmelden voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Tot 16 december!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag