Tweede Nederlandse transparantie-rapport gepubliceerd

Big Brother Awards 2013: nomineer en help mee!

De glazen bol van minister Opstelten
DOSSIER: Big Brother Awards

Save the date: 29 augustus zetten we de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar weer in de schijnwerpers tijdens de Big Brother Awards 2013. En ook de nominaties zijn weer geopend. Aan kanshebbers is er dit jaar -helaas- opnieuw geen gebrek.

Sterker nog: het privacydebat is levendiger dan ooit. Spionerende overheden en datahongerige bedrijven zijn de afgelopen weken volop in het nieuws. En dan zijn er nog alle privacyschendende bedrijven, personen en politici uit het afgelopen jaar die nu alweer praktisch vergeten zijn.

Je kunt nu nomineren…

Dus graaf in je geheugen, kijk nog eens terug in de archieven: wie verdient het om genomineerd te worden voor de Big Brother Awards 2013? Je kunt je nominatie en onderbouwing tot 29 juli achterlaten op www.bigbrotherawards.nl. Roep vooral zo veel mogelijk mensen in je omgeving op om ook te nomineren!

…en straks meehelpen

Ook tijdens het prijzengala in Pakhuis de Zwijger op 29 augustus kunnen we jouw hulp gebruiken! Net als in voorgaande jaren willen we er een leuke, interessante en opvallende avond van maken. En dat kunnen we alleen met jouw hulp. Kijk hier hoe je mee kunt helpen.

Stay tuned

De komende weken zullen we regelmatig updates geven over de invulling van de avond en wanneer de kaartverkoop van start zal gaan. Hou de site van de Big Brother Awards en #BBA2013 in de gaten dus!

  1. MatthijsK

    Hartstikke goed dat #BBA2013 er komt! Het is even wennen, maar wel een verbetering, dat “BBA2013” (ook) over het jaar 2013 gaat, daarmee brekend met de naamgeving (#BBA2011 ging over 2010, etc).

    Ik kijk uit naar 29 augustus! Maar volgende week eerst de workshop over het wetsvoorstel Computercriminaliteit III met o.a. Simone: http://www.isoc.nl/activ/2013-computercriminaliteit.htm . Als dat wetsvoorstel het in de huidige vorm haalt levert dat ongetwijfeld een kandidaat op voor BBA2014.

  2. KLIK NIET

    Artikel erg interessant, proficiat voor deze blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.