Nieuwsbrief: Laat het horen: wat betekent internetvrijheid voor jou?

Laat het horen: wat betekent internetvrijheid voor jou?

Privacy Inzage Machine: hoe kreeg jij antwoord?

Samen zetten we ons in voor internetvrijheid. En daar bereiken we grote successen mee. We hebben bijvoorbeeld geschiedenis geschreven door netneutraliteit door de Tweede Kamer krijgen. Iets om verschrikkelijk trots op te zijn. Maar ook het komende jaar staat ons veel te doen. We nemen het graag samen met jou op tegen grote overheden, machtige bedrijven en geslepen lobbyisten. Dat kunnen we alleen doen met jouw hulp en steun, doordat jij achter onze doelen staat. Maar om dat ook te blijven doen, is ook iets anders nodig.

6 oktober donatieactie
Het is heel simpel: we hebben geld nodig. Daarom gaan we donderdag 6 oktober, net als vorig jaar, een speciale donateursactie doen. Vorig jaar was het ontzettend spannend, toen hebben we ons doel op het nippertje gehaald: In 1 dag hadden we 1000 nieuwe donateurs. Dit jaar leggen we de lat nog iets hoger. Ons doel wordt 1500 nieuwe donateurs. En dus wordt het nog een stuk spannender! We hopen dat we daarbij kunnen rekenen op jou.

Wil je helpen? Dat kan!
We hopen dat we ook op jou kunnen rekenen op 6 oktober. We zullen die dag zoveel mogelijk mensen benaderen en hen vragen Bits of Freedom te steunen. Als je ons daarbij wilt helpen, heel erg graag! Dat kan zowel vanachter je computer als bij ons op kantoor, dat kan zowel met een paar uur van je tijd als binnen een aantal seconden. Wil je wel helpen? Mail dan naar Daphne.vanderKroft@bof.nl

Nu al aan de slag
Neem een kort filmpje op. Maak in maximaal 30 seconde twee zinnen af: “Internetvrijheid betekent voor mij…” en “Ik steun Bits of Freedom ook, omdat …” En stuur jouw filmpje uiterlijk 28 september naar Daphne.vanderKroft@bof.nl

Dat hoeft niet een prachtig gemonteerd of geanimeerd filmpje te zijn. Je kunt het ook gewoon met je webcam opnemen. Het gaat er om dat jij ook jouw stem en persoonlijke overtuiging kan laten horen. Van alle ingekomen video’s willen we vervolgens een overzicht maken, waarmee we laten zien dat internetvrijheid voor veel mensen heel veel betekent.

Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.