• Menu

0 recente resultaten

Kamermeerderheid voor open internet

Nu bepaal jij zelf nog wat jij op internet doet. Maar machtige providers willen daar verandering in brengen en populaire diensten alleen maar doorgeven als je daarvoor extra betaalt. KPN gaf op 21 april toe op welke manier zij het internet wil gaan afknijpen: ze wil jou voor allerlei delen van het internet aparte rekeningen sturen. En al snel bleek dat Vodafone en T-Mobile volgen. Maar gelukkig  is een kamermeerderheid van CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP en VVD voor een open internet, zo schrijft nu.nl.

Dat is goed nieuws. Binnenkort wordt de Telecomwet in de Tweede Kamer behandeld. We hopen dat alle partijen opkomen voor de internetgebruiker en innovatieve bedrijven, en samen met de regering deze afknijppraktijken verbieden.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag