Plakwerk

Creatieven gezocht!

Campagne-spot

Wij, het team van Bits of Freedom, zijn niets waard zonder de hulp van anderen. Gelukkig staan tientallen juristen, technologen en schrijvers klaar om vrijwillig bij te springen als onze vrijheid in gevaar komt. Maar creatieven: daar zijn we nog minder sterk vertegenwoordigd, terwijl we juist met beeld en geluid onze boodschap kracht bij kunnen zetten.

Wil je bijdragen aan het werk van Bits of Freedom met je tijd en expertise en ben je een talent op een van de volgende gebieden?

  • fotografie en film
  • vormgeving
  • interaction design
  • video- en beeldbewerking
  • concept-ontwikkeling en copywriting

Laat het ons weten! We zullen je zetten op onze mailinglijst waar we bij tijd en wijle verzoeken om hulp naartoe sturen. Als je tijd en zin hebt kan je ons helpen; anders laat je een verzoek gewoon onbeantwoord. Stuur een mailtje met je CV en portfolio naar info@bof.nl en we nemen contact met je op.

Deze afbeelding is gebaseerd op “Hands at work” van lensbug.chandru, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution 2.0 Generic licentie.

  1. Tweets die vermelden Bits of Freedom zoekt creatieven die met tijd en expertise willen bijdragen aan ons werk: -- Topsy.com

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door bert boerland, Hapee de Groot, Fabrice Mous, Jeroen de Boer, Frans van Berckel en anderen. Frans van Berckel heeft gezegd: RT @bitsoffreedom: Bits of Freedom zoekt creatieven die met tijd en expertise willen bijdragen aan ons werk: http://is.gd/cC903 […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.