• Menu

0 recente resultaten

Creatieven gezocht!

Wij, het team van Bits of Freedom, zijn niets waard zonder de hulp van anderen. Gelukkig staan tientallen juristen, technologen en schrijvers klaar om vrijwillig bij te springen als onze vrijheid in gevaar komt. Maar creatieven: daar zijn we nog minder sterk vertegenwoordigd, terwijl we juist met beeld en geluid onze boodschap kracht bij kunnen zetten.

Wil je bijdragen aan het werk van Bits of Freedom met je tijd en expertise en ben je een talent op een van de volgende gebieden?

  • fotografie en film
  • vormgeving
  • interaction design
  • video- en beeldbewerking
  • concept-ontwikkeling en copywriting

Laat het ons weten! We zullen je zetten op onze mailinglijst waar we bij tijd en wijle verzoeken om hulp naartoe sturen. Als je tijd en zin hebt kan je ons helpen; anders laat je een verzoek gewoon onbeantwoord. Stuur een mailtje met je CV en portfolio naar info@bof.nl en we nemen contact met je op.

Deze afbeelding is gebaseerd op “Hands at work” van lensbug.chandru, uitgebracht onder een Creative Commons Attribution 2.0 Generic licentie.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag