• Menu

0 recente resultaten

Campagne-spot

De campagnes van de politieke partijen draaien op volle toeren. De campagne-spots vliegen ons om de oren. Maar hoeveel aandacht is er in die spotjes voor onze digitale vrijheid? Niet genoeg! We hebben daarom onze eigen versie gemaakt van een aantal posters en spotjes. Maak zelf ook een parodie een stuur die naar info@bof.nl! De beste verspreiden wij graag.


Deze film is gemaakt door Suzero.

postergroenlinks_borgCDA

reet-pvvprivacyposter-460x653
Deze poster en anderen zijn gemaakt voor de Foto Fuck Vrijdag van Retecool.com.

Vind je privacy en vrijheid op internet belangrijk, laat dat dan jouw favoriete kandidaat weten. Stuur hem of haar een mail, tweet of bericht dat het volgende kabinet jouw digitale vrijheid moet beschermen.

Weet je nog niet op welke partij je moet stemmen? Bezoek dan de privacybarometer.nl en de digitalevrijheidswijzer.nl.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag