• Menu

0 recente resultaten

Plakwerk

Onze nieuwe, ronde, stickers zijn binnen. En we vinden ze zelf heel tof. Jij kan ze nu ook bestellen.
Over een aantal weken zijn de stickers gewoon verkrijgbaar via de webwinkel van tjunk.com, waar onze t-shirts ook al verkrijgbaar zijn. Tot die tijd doen we het op een alternatieve manier.

Als je 10 euro naar ons overmaakt o.v.v. ‘Stickers’ krijg je een pakket van 5 zwarte, 5 witte en 5 transparante stickers. Wanneer wij de betaling binnen hebben, zullen we de verzending regelen. Maak je 10 euro o.v.v. ‘Stickers’ over naar ABN AMRO bankrekening 55 47 06 512 ten name van Bits of Freedom, Amsterdam.

Hieronder voorbeelden van Bits of Freedom-stickers in het wild. Heb jij ook een toffe foto van onze sticker in het wild? Op een beveiligingscamera, op een bodyscanner of op een verkeersbord bijvoorbeeld. Mail die dan naar info@bof.nl. De mooiste foto’s zullen we posten op onze site.

BOF BekerBOV-chipkaart

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag