• Menu

0 recente resultaten

Europese Raad spreekt zich niet uit tegen three strikes-wet

De Europese Raad van Ministers spreekt zich niet uit tegen de wet in Frankrijk op grond waarvan gebruikers van internet worden afgesloten na drie auteursrechtinbreuken. Dat blijkt uit een antwoord van de Raad naar aanleiding van vragen van Europarlementarier Saïd El Khadraoui (S-D). In het antwoord geeft de Raad aan dat zij niet bevoegd is om standpunten over de nationale wetgeving van lidstaten te publiceren. Zij geeft tegelijkertijd aan dat niet is besproken om three strikes-wetgeving op Europees niveau te introduceren.

De afbeelding is gebaseerd op “Tube strikes on the way”, van Annie Mole, uitgebracht onder een Creative Commons Generic 2.0 licentie.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag