Help Bits of Freedom tijdens de verkiezingen

Door de val van het Kabinet worden verkiezingsprogramma’s in de allerhoogste versnelling geschreven. Help ons met het antwoord op deze belangrijke vraag: wie schrijven de verkiezingsprogramma’s van de verschillende politieke partijen?

Bits of Freedom wil politieke partijen helpen inzien dat online vrijheid een eerste levensbehoefte is voor alle Nederlanders en dat online vrijheid cruciaal is voor de toekomst van ons land. Daarom zullen we deze week nog aan iedere partij laten weten wat hun digitale agenda zou moeten zijn voor de Tweede Kamerverkiezingen, die waarschijnlijk eind mei 9 juni 2010 gehouden zullen worden.

De komende tijd zullen wij waar nodig de hulp inschakelen van vrijwilligers. Jullie hulp is niet alleen welkom, maar ook nodig. Voor nu is het belangrijk om te weten, wie bij welke partij de verkiezingsprogramma’s schrijven. En vooral: wie buigen zich over de paragrafen over mensenrechten? Wie bepalen de standpunten over communicatievrijheid en privacy?

Als je hier meer informatie over hebt en dit wilt delen met ons, stuur dan een mail naar info@bof.nl of laat het ons weten via hashtag #bofverkiezingen.

Afbeelding gebaseerd op een foto van pascal \o/, “voting (2)”, gepubliceerd onder een Creative Commons Attribution-Noncommercial 2.0 Generic-licentie.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.