• Menu

0 recente resultaten

Gezichtsherkenning

20 jaar Bits of Freedom

Jouw data

We vieren dit jaar onze twintigste verjaardag. En dat doen we het liefst samen met jullie. Waarom? De afgelopen twintig jaar hebben wij samen met onze duizenden donateurs kunnen bouwen aan een betrouwbaar en vrij internet.

Onze donateurs geven Bits of Freedom online én offline een stem. Zo kunnen we met meer daadkracht het online speelveld betreden en erop toezien dat de spelregels daar niet langer in handen zijn van monopolies. Het internet is van ons. We zorgen ervoor dat jouw privé-communicatie privé blijft en dat al je ideeën ongehinderd kunnen bloeien. Dat je nieuwsgierig en onbegrensd mag zijn. Want wat zuurstof is voor de mens, is privacy immers voor een vrij internet. Jij zit achter de knoppen van je eigen keuzes!

En doneren was nooit eerder zo leuk, want verjaardagen betekenen cadeaus. Bij een donatie vanaf 10 euro per maand mag je in onze gloednieuwe webshop een duurzaam T-shirt of twee patches uitkiezen. Zo geef jij Bits of Freedom ook offline een stem, beste Friend of the Internet, en draag je bij aan de heropbouw van wat ooit een veilige publieke vrijplaats was. Als je ons werk écht écht belangrijk vindt, schreeuw het dan vooral van de daken. Op online daken kan je naar deze pagina verwijzen: bitsoffreedom.nl/jarig

Word donateur, en ontvang twee van deze patches.

Artikelen over 20 jaar Bits of Freedom

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag