• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Meri Urdaneta

We zijn zeer verheugd dat Meri als vormgever en communicatiemedewerker ons team komt versterken.

Meri stelt zich aan jullie voor:

"Steeds vaker hoor ik dat mensen aan het detoxen zijn van hun 'schermen'. Wanneer ik dit hoor krijg ik er kriebels van... Het is goed om soms een stapje terug te doen, maar het gaat uiteindelijk om het creëren van een goede balans. Je telefoon, je computer en het internet kunnen ook middelen zijn om je leven en de samenleving mooier te maken. Het gaat er alleen om dat jij de tools gebruikt en niet andersom. En dat laatste is juist vaak aan de hand. Om dat te voorkomen moeten we meer grip krijgen op de regels en de wetten om het internet heen. Zodat we beter leren omgaan met de technologie in ons leven en we controle hebben over het internet en onze data.

Als communicatiemedewerker en vormgever ga ik aan de slag om jullie hierover te informeren en laten zien waarom dit zo belangrijk is. Als ik niet aan het werk ben voor Bits of Freedom geniet ik van lekker eten, een goed boek (non-fictie), wandelen in het bos en van alles leren (current project: piano leren)."

 

We kunnen niet wachten om te zien hoe Meri haar skills, ideëen en scherpe blik aanwendt ten behoeve van onze doelstellingen. Op naar een mooie samenwerking!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag