• Menu

0 recente resultaten

We zoeken een nieuwe systeembeheerder (part-time)

We zijn op zoek naar een zelfstandige en sociale systeembeheerder. Iemand die onze IT naar een hoger niveau tilt en zorgt dat het team lekker aan het werk kan. Reageren op deze vacature kan tot en met 11 april.

Bits of Freedom wil dat het internet wordt ingezet ten behoeve van een open en vrije samenleving. We bevorderen twee zaken die hiervoor essentieel zijn: communicatievrijheid en het recht op privacy. Om onze (grote) ambities waar te maken, zijn we op zoek naar een nieuwe systeembeheerder. Op de vacaturepagina lees je meer over onze IT, de functie en hoe het is om bij ons te werken.

Ben je zelf geen systeembeheerder, maar ken je er misschien wel één? Je zou ons enorm helpen door deze vacature te verspreiden. Dank alvast!

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag