• Menu

0 recente resultaten

Bekijk onze nieuwe toolbox: Fix je privacy!

We zijn live! Maandenlang hebben we met tientallen vrijwilligers gewerkt aan een nieuwe versie van onze toolbox om jezelf beter online te beschermen. Vandaag laten we je met trots het resultaat zien.

Wij zijn elke dag bezig met de strijd voor meer internetvrijheid en de bescherming van jouw online privacy. Maar we willen jou ook in jouw dagelijks leven de tools geven om zelf iets aan je privacy te verbeteren. Want in veel gevallen kan je met een paar kliks of downloads je gedrag online een stuk veiliger maken. Daarom maakten we samen met vrijwilligers een Toolbox waar al onze kennis over privacy is gebundeld.

Afgelopen jaar voerden we een grote update uit aan de Toolbox. Multitude maakte een nieuw ontwerp, de vrijwilligersredactie werd uitgebreid met schrijfredacteuren en we voegden Toolkits toe. We lanceren het resultaat met de campagne Fix je privacy. We willen dat zoveel mogelijk mensen zich door onze toolbox geholpen voelen en hun pricacy online verbeteren.

Help ons: spread the word

Natuurlijk willen we nu dat zoveel mogelijk mensen de Toolbox gebruiken. Dit is dus het moment om al je vrienden te laten overstappen naar Signal, om je moeder te helpen Whatsappfraude te herkennen en om mensen een privacyvriendelijke zoekmachine te tippen. Stuur ze de tips door!

Je kunt de toolbox ook delen op sociale media. We vinden het dan natuurlijk leuk als je ons tagt (@bitsoffreedom) en gebruikt maakt van #fixjeprivacy. En als je een persoonlijke aanbeveling toevoegt. Waarom vind jij de tip die je deelt belangrijk?

Je kunt ook een fysieke reminder versturen, door onze Fix je privacy-kaartenset of stickerset te gebruiken.

Misschien hoor je ons deze week ook wel voorbij komen op de radio, of in je favoriete podcast!

Help ons: doneer

Initiatieven zoals deze Toolbox kunnen we alleen maar uitvoeren dankzij de steun van honderden donateurs. Die zorgen er voor dat we toch onze grote ambities kunnen nastreven én onafhankelijk ons werk kunnen uitvoeren. Wil jij er voor zorgen dat projecten zoals de Toolbox kunnen worden onderhouden en dat we de strijd voor online privacy op de agenda blijven zetten? Word dan ook donateur. Je kunt ons al steunen met een bedrag vanaf 2,50 per maand. En je krijgt nu onze Fix je privacy merchandise cadeau bij een donatie.

Misschien kom je onze campagne ook wel tegen op straat.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag