• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Jason van der Leeuw

We zijn zeer verheugd dat Jason als systeembeheerder ons team komt versterken.

Jason stelt zich aan jullie voor:

"Na een aantal jaar gewerkt te hebben als systeembeheerder in de commerciƫle sector ben ik heel blij dat ik bij Bits of Freedom aan de slag kan. Ik heb altijd al veel belang gehecht aan vrije software (open source, maar ook vrij te gebruiken, aan te passen, bestuderen en verspreiden), veiligheid en privacy. In een wereld waar je steeds moeilijker zonder een computer kan, is het essentieel dat jouw data echt van jou is, dat er niet zomaar kan worden meegekeken in jouw data, en dat software voor iedereen toegankelijk is. In de afgelopen jaren is het helaas duidelijk geworden dat niet iedereen daar zo over denkt: zoals andere technologieƫn daarvoor worden ook computers en het internet volop ingezet ten koste van privacy en andere rechten en vrijheden waar je als mens niet zonder kan."

portret Jason van der Leeuw

Onze IT

Onze systemen zijn altijd in ontwikkeling. Check hieronder hoe wij een aantal zaken geregeld hebben.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag