Van een meerjarenplan tot werkelijkheid

We stellen graag aan je voor: Jason van der Leeuw

Minister negeert het algemeen maatschappelijk belang

We zijn zeer verheugd dat Jason als systeembeheerder ons team komt versterken.

Credits:
Thomas Renaud

Jason stelt zich aan jullie voor:

"Na een aantal jaar gewerkt te hebben als systeembeheerder in de commerciële sector ben ik heel blij dat ik bij Bits of Freedom aan de slag kan. Ik heb altijd al veel belang gehecht aan vrije software (open source, maar ook vrij te gebruiken, aan te passen, bestuderen en verspreiden), veiligheid en privacy. In een wereld waar je steeds moeilijker zonder een computer kan, is het essentieel dat jouw data echt van jou is, dat er niet zomaar kan worden meegekeken in jouw data, en dat software voor iedereen toegankelijk is. In de afgelopen jaren is het helaas duidelijk geworden dat niet iedereen daar zo over denkt: zoals andere technologieën daarvoor worden ook computers en het internet volop ingezet ten koste van privacy en andere rechten en vrijheden waar je als mens niet zonder kan."

portret Jason van der Leeuw

Onze IT

Onze systemen zijn altijd in ontwikkeling. Check hieronder hoe wij een aantal zaken geregeld hebben.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.