Minister heeft oog voor consumentenrecht én internetvrijheid

In je agenda: de Big Brother Awards 2019

De week van Gamergate, Sealand en morele AI dilemma’s
DOSSIER: Big Brother Awards

De datum en de locatie van Bits of Freedom’s Big Brother Awards zijn bekend. En je kunt vanaf nu de grofste privacyschenders van dit jaar nomineren!

29 november in TivoliVredenburg in Utrecht

Zet het meteen in je agenda: op de avond van 29 november zijn er weer Big Brother Awards. Het is de jaarlijkse avond waarop Bits of Freedom, samen met jou als bezoeker of kijker, beoordeelt hoe het er voor staat met het recht op privacy in Nederland. Dit jaar vindt de awardshow plaats in TivoliVredenburg in hartje Utrecht!

Nomineer je publieksprijskandidaat

Veel moet nog worden vormgegeven, van het programma tot aan de huisstijl. Maar alle bekende elementen van Big Brother Awards zullen deel uitmaken van de avond. De Felipe Rodriguez Award gaat naar een persoon die een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan het beschermen van onze rechten. Een vakjury reikt de Expertprijs uit. En natuurlijk is er ook de Publieksprijs. Het publiek – jij! – nomineert kandidaten voor de prijs én bepaalt wie de grofste privacyschender van het afgelopen jaar wordt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.