• Menu

0 recente resultaten

Zaterdag 9 maart: voeg nieuwe organisaties toe aan My Data Done Right

Op 9 maart organiseren we een bijeenkomst voor iedereen die ons wil helpen met het uitbreiden van de database met organisaties voor My Data Done Right.

My Data Done Right

Sinds eind oktober is onze nieuwe website My Data Done RightMy Data Done Right in de lucht. Hiermee kan je eenvoudig een inzage-, correctie- of verwijderverzoek opstellen, of een verzoek om je gegevens over te dragen. Je hoeft dus niet meer in al die privacyverklaringen te zoeken naar de relevante contactgegevens en in een paar stappen heb je een compleet verzoek klaarliggen dat je zelf kan versturen.

Database met organisaties

Een belangrijk onderdeel van My Data Done Right vormt de database met relevante (contact)informatie van organisaties waar je een verzoek naar kan sturen. Inmiddels zitten hierin de gegevens van al ruim 1200 organisaties. We willen graag deze database blijvend aanvullen en verbeteren. Om dit makkelijk te maken, hebben we een online omgeving ontwikkeld waarin je dit eenvoudig kan doen.

Kome je ons zaterdag helpen?

Wil je ons een paar keer per jaar helpen met het bijhouden van deze database? Geef je dan op voor de bijeenkomst op aanstaande zaterdag 9 maart! Na deze bijeenkomst ben je helemaal up to date en kan je, wanneer het je uitkomt, zelf aan de slag met het toevoegen van nieuwe organisaties.

Voor wie wil is er eerst een lunch. Daarna starten we met een kennismaking en bespreken we de basics van de online omgeving waarmee de database wordt onderhouden. Vervolgens gaat iedereen zelf aan de slag met nieuwe organisaties toevoegen of met het verifiëren en toevoegen van de organisaties die gebruikers hebben gesuggereerd. Het is daarom van belang dat je een laptop meeneemt.

Praktische informatie

Iedereen is welkom. Meld je wel even voor 8 maart aan!

Programma
---------
12.00 - lunch
13.00 - kennismaking & introductie portal
13.45 - verbeteren database
15.00 - einde

  • Wanneer: Zaterdag 9 maart
  • Hoe laat: Van 12.00 tot 15.00
  • Waar: Bits of Freedom, Prinseneiland 97hs, Amsterdam
  • Belangrijk: Neem je laptop mee.

Ben je niet bekend met Bits of Freedom? Leer meer over ons teamOver ons en lees onze HuisregelsHuisregels.

Aanmelden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag