• Menu

0 recente resultaten

Donateursdag 2018: bedankt!

Op 29 oktober was het internet jarig. Op deze dag in 1969 werd voor het eerst een bericht van de ene naar de andere computer verzonden. Wij grepen deze verjaardag aan om jullie steun te vragen - met succes.

We deden onze oproep in woord en in beeld. In korte clips vertelden we waar we op dit moment mee bezig zijn. Maar niet alleen wij vroegen jullie om steun. Verschillende wetenschappers, schrijvers, journalisten en activisten spraken hele mooie woorden over het belang van Bits of Freedom en riepen jullie op om ons te supporten.

En met succes! Meer dan 200 nieuwe eenmalige en structurele donateurs brachten ruim € 10.000 euro op. Deze steun is ontzettend belangrijk voor ons om als gezonde organisatie ook op de lange termijn stevig te staan, en om steeds minder afhankelijk te zijn van grotere fondsen.In ons financiele jaarverslag 2017 lees je meer over hoe we op de lange termijn steeds afhankelijker worden van individuele donateurs. We zijn alle nieuwe (en natuurlijk oude) supporters ontzettend dankbaar.

Uiteindelijk willen we dit jaar 500 nieuwe donateurs verwelkomen. In december zullen we daarom nog een keer proberen mensen te overtuigen om een open en vrij internet te steunen. Maar daar hoef je natuurlijk niet op te wachten..

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag