• Menu

0 recente resultaten

Bericht voor vaste donateurs

We hebben iets fout gedaan met de maandelijkse incasso-opdracht. Daarom wordt jouw financiële steun op een ander moment afgeschreven dan je gewend bent.

Wat is er precies gebeurd?

Normaal gesproken doen we aan het begin van de maand een incasso-opdracht en wordt het geld dan ongeveer een week later bij jou als donateur geïnd.

Door een misverstand hebben we aan het begin van deze maand geen incasso-opdracht ingediend bij de bank. Toen wij dat gisteren ontdekten hebben we dat meteen alsnog gedaan. De misgelopen steun wordt daarmee toch geïnd.

De incasso van 1 november stellen we een week uit.

Wat betekent dit voor jou als vaste donateur?

Voor de hoeveelheid steun die we van je krijgen betekent het niets. We schrijven precies datgene af waarvoor jij ons toestemming hebt gegeven.

Wel is het moment van afschrijven veranderd. Wat normaal gesproken begin oktober afgeschreven zou worden, gaat vier weken later van je rekening. De steun van begin november wordt een week later afgeschreven dan je gewend bent. Hou daar dus rekening mee qua cashflow. En nogmaals veel dank voor je steun!

Huh‽ Doen jullie aan incasso's?

Jazeker! Het is voor ons namelijk essentieel om vaste donateurs te hebben: daar kun je organisaties op bouwen, plannen door maken en mee vooruit kijken.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag