• Menu

0 recente resultaten

Word vandaag onze supporter!

Op 29 oktober, is het internet jarig. Hiep hiep! Op deze dag in 1969 werd voor het eerst een bericht van de ene naar de andere computer verzonden. Bits of Freedom grijpt deze verjaardag aan om jullie steun te vragen. In het vijftigste jaar van het bestaan van het internet is de strijd voor onze online vrijheid en privacy namelijk harder nodig dan ooit. Want inmiddels is duidelijk dat het internet bij zowel de staat als de markt niet altijd in goede handen is.

Jij volgt ons als websitebezoeker al en sympathiseert waarschijnlijk met onze doelstellingen. Hopelijk wil jij ons helpen om ook komend jaar jouw digitale rechten, privacy en internetvrijheid te beschermen. We zoeken vandaag nieuwe donateurs. Support jij ons ook? Dat kan al vanaf € 2,50 per maand.

Afgelopen jaar hebben we met hulp van onze vrijwilligers belangrijk werk verricht.

• We lanceerden My Data Done RightGa naar My Data Done Right en doe een inzageverzoek, een tool waarmee je gemakkelijk een inzageverzoek kunt doen bij instellingen of bedrijven die jouw gegevens hebben.
• We organiseerden een grootschalige campagne tegen de sleepwet en procederen momenteel tegen de overheid die niet luistert naar de stem van de burger in het referendum.
• We hebben met de Big Brother Awards datahandelaar Focum in de schijnwerpers gezet.
• We voorzagen duizenden mensen van gratis tools om zichzelf te beveiligen tegen glurende bedrijven en overheden.

We hielden lezingen, workshops en tentoonstellingen, namen deel aan discussies, informeerde beleidsmakers, gaven voorlichting aan jongeren… Met jouw steun kunnen wij ook in 2019 vooraan staan in de strijd voor internetvrijheid. Alvast enorm bedankt!

Ben je al donateur? Help ons dan vandaag om ook anderen te overtuigen. Lees hier wat je kunt doen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag