• Menu

0 recente resultaten

Donateursdag 2018: Zo kan jij ons helpen

Op 29 oktober is het internet jarig: op deze dag in 1969 werd het eerste bericht van de ene naar de andere computer verzonden. Wij grijpen deze gelegenheid aan om jullie steun te vragen. In het vijftigste jaar van het bestaan van het internet is de strijd voor onze online vrijheid en privacy namelijk harder nodig dan ooit.

Inmiddels is duidelijk dat het internet bij zowel de staat als de markt niet altijd in goede handen is. Bits of Freedom is een burgerbeweging die strijdt voor bescherming van privacy en internetvrijheid. Wij bestaan dankzij de steun van het publiek. Daarom vragen we op de verjaardag van het internet om donaties, zodat wij ons kunnen blijven inzetten tegen de datahonger van overheden, glurende instanties en bedrijven die ons als melkkoeien zien.

Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Steun ons door zelf donateur te worden, of door ons verhaal ook aan anderen te vertellen. Dit is de pagina waar het die dag allemaal om draait: bitsoffreedom.nl/ja

1. Word donateur of upgrade je donatie

Ben je nog geen donateur? Wist je dat je ons al structureel kunt steunen vanaf 2,50 per maand? Als je een tientje of meer doneert krijg je ook nog eens een webcamcover, een stickervel en een meekijkvrij @freedom.nl mailadres. Go go go: bitsoffreedom.nl/ja

Heb je al eens een eenmalige donatie gedaan? Overweeg dan nu om vaste donateur te worden – of doneer nog een keer eenmalig. Ben je al vaste donateur? Overweeg om het bedrag met een paar euro te verhogen. Dat kan met een mailtje naar info@bof.nl

2. Haal een ander over de drempel

Ken jij andere mensen die het internet ook te gek vinden, maar zich wel zorgen maken over onze privacy? Die zien hoe onze online vrijheid onder druk staat? Die tegen de sleepwet hebben gestemd? Spreek ze op 29 oktober aan via sociale media, appgroepen of in het echt en moedig ze aan om Bits of Freedom te steunen via bitsoffreedom.nl/ja

3. Deel onze oproep via sociale media

Je helpt ons al enorm als je onze boodschap wil delen, retweeten of zelf wilt posten. Kleine moeite, groot resultaat. Of je nou 5 volgers hebt of 5000, of je nou anoniem of vanuit een tot in de puntjes verzorgd profiel communiceert. Het hoeft niet in een enorm verhaal – mag wel – en daar hoef je ook niet veel tijd aan te besteden. Wij hebben al een aantal voorbeelden klaargezet.

Wil je de hele dag de laatste updates ontvangen over de stand en clips, plaatjes en berichten die je kunt delen?

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

4. Deel onze oproep op je school, werk, bibliotheek of stamkroeg

Ook offline kan je onze oproep natuurlijk delen. We hebben stapels met flyers, om te verspreiden in je collegezaal, je favoriete kroeg of op de werkvloer.

Bij ons op kantoor in Amsterdam (Prinseneiland 97hs) kan je een stapel flyers komen ophalen, of we sturen ze je toe. Stuur daarvoor een mailtje naar esther@bitsoffreedom.nl

5. Zet een banner op je website

Heb je een eigen website? Post dan voor 1 dag een van onze banners en link 'm door naar bitsoffreedom.nl/ja. Je vindt banners in verschillende kleuren en maten op op bitsoffreedom.nl/toolkit.

Hoe jij je ook inzet op 29 oktober, we zijn je van harte dankbaar!

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag