Dit zijn de talks die je niet mocht missen op SHA

We hebben een nieuwe collega: Karim Khamis

Wordt digitale opsporing de nieuwe IRT-affaire?

We hebben een grafisch ontwerper! Sinds vorige maand werkt Karim bij ons en zorgt hij ervoor dat de onderzoeken, artikelen en de media die we plaatsen er gelikt uitzien. Hij stelt zich aan jullie voor:

Credits:
NichoDesign

Anonimiteit vind ik belangrijk. Want als anderen te veel van je weten, dan kan dit ook tegen je gebruikt worden. Online wordt er te veel geregistreerd. Dit zou moeten verminderen. Want dan zijn we minder kwetsbaar voor misbruik hiervan. Als grafisch vormgever van Bits of Freedom wil ik inhoud omzetten naar visuele uitingen.

Mijn interesses zijn op deze werkplek te combineren met mijn passie.

Ik ben een creatieveling met een passie voor ontwerp. Projecten worden telkens met een frisse blik benaderd. Wanneer er een spetterende campagne gemaakt moet worden, ben ik er klaar voor. Mijn focus ligt op communicatie, het maken van doeltreffende uitingen en het versterken van onze visuele identiteit.

Naast mijn werk bij Bits of Freedom ben ik mede-eigenaar van Cablai.

Karim Khamis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.