• Menu

0 recente resultaten

11 mei: café-avond voor Tor node-beheerders

Bits of Freedom en Stichting HVIV organiseren op 11 mei 2016 een café-avond voor (toekomstige) beheerders van Tor exit-nodes. Draai je een Tor exit-node of ben je al langer van plan dat te gaan doen, schuif aan!

Doel van de avond is om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen: waar maak jij je zorgen over, hoe vaak draai je updates, welke afspraken heb jij met je provider gemaakt en hoe handel je klachten over het verkeer van Tor-gebruikers af? Alles is bespreekbaar.

Praktisch
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 mei 2016 om 19:30 uur, in het café van filmhuis Springhaver in Utrecht. De exacte locatie is niet geheim, maar gewoon nog niet bekend. Wil je een e-mailtje ontvangen zodra de locatie en invulling van de avond bekend zijn? Meld je dan aan bij Rejo Zenger. (Aanmelden is niet verplicht maar wel prettig: als we weten hoe groot de groep is, kunnen we daar een geschikte locatie op uitzoeken.)

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag