• Menu

0 recente resultaten

Een ode aan onze bedrijfssupporters

Naast de financiële support van duizenden donateurs en van een handvol stichtingen, zijn er ook een aantal bedrijven die ons werk belangrijk genoeg vinden om ons te steunen. We zetten ze graag even in het zonnetje.

We hebben een scherp beleid op het gebied van bedrijfssupporters: we kiezen ervoor om nooit meer dan 30% van onze inkomsten uit het bedrijfsleven te laten komen (op dit moment ligt dat rond de 6%), mikken op een divers portfolio (dus nooit teveel steun vanuit één enkel bedrijf), en we tekenen met elk bedrijf een contract waarmee we onze onafhankelijkheid garanderen, de steun moet onvoorwaardelijk zijn.

Juist daarom zijn we verschrikkelijk trots dat er toch bedrijven zijn die een vrijheid en het internet zo belangrijk vinden dat ze bereid zijn bij te dragen aan onze inkomsten. Hieronder een lijst van de bedrijven waar we op kunnen rekenen. Ben je klant van één van deze bedrijven of wil je er eentje gewoon een compliment geven voor hun bedrijfssupporterschap, geef ze dan wat Twitter– of Facebookliefde.

De volgende bedrijven zijn Gigabit-supporter en doneren € 5.000 of meer per jaar: Devhouse Spindle B.V., Eureka Unlimited, LeaseWeb en Voys B.V..

BIT, Bitonic, Greenhost, IB-Vision, SOLV Advocaten en StartMail doneren als Megabit-supporter ieder € 2.500 of meer per jaar.

We hebben een grote groep Kilobit supporters die ieder € 500 of meer per jaar doneren: A2B Internet, Baak Detailhandel, BliXem Internet, Breedband Arnhem, Bureau Bolster, Geocat, HBC, IDwise, ISSX, Intermax Managed Hosting, Kennisland, m7, Madison Gurkha, NederHost, NetExpert, OpenEdu, PCextreme, ProcoliX, Saldo Management, Source XS, Tifkap Enterprises, VBVB ICT, Wakoopa, Zinnebeeld en Zygomatic.

Tot slot ontvangen we ook steun in natura. Cyso levert aan al onze medewerkers en stagiairs gratis Zimbra e-mailaccounts. Van LeaseWeb krijgen we twee gratis servers inclusief colocatie. Van XS4ALL krijgen we gratis colocatie voor een server en financiële steun voor het uitreiken van de Felipe Rodriguez award. We kunnen bij Blendle gratis artikelen uit kranten en tijdschriften lezen. Bij RootGamer krijgen we een gratis advertentie op hun voorpagina en bij Bitonic hoeven we geen conversiekosten te betalen als we gedoneerde Bitcoin willen omwisselen naar euro’s.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag