• Menu

0 recente resultaten

Big Brother Awards 2015: 5 manieren om te helpen

De Big Brother Awards zetten elk jaar de grofste privacyschenders in de schijnwerpers (nomineren kan nog tot 8 oktober). Op woensdag 28 oktober vindt de volgende editie plaats. Maar niet zonder jouw hulp. Daarom nu: 5 manieren om te helpen de Big Brother Awards 2015 tot een succes te maken.

1: Help mee als vrijwilliger
We kunnen op de dag en avond zelf wel wat extra handen gebruiken. Bijvoorbeeld bij de expeditie aan het begin van de avond, of ‘s avonds in de Stadsschouwburg. Steek jij graag de handen uit de mouwen om daarna onderuitgezakt van de ceremonie te kunnen genieten? Meld je dan bij ons.

2: Kom fotograferen
We houden enkele plekken vrij voor opmerkzame fotografen. Weet jij hoe je de prijswinnaars en de mooie Stadsschouwburg het best in beeld brengt? Kunnen we op jou vertrouwen voor een strakke verslaglegging? We horen graag van je.

3: Help ons aan een simultaan vertaler
We verwachten door een drietal privacy-conferenties in oktober dit jaar meer internationale bezoekers. Een aantal van onze programma-onderdelen zijn Nederlandstalig en voor die onderdelen zoeken we een simultaan vertaler Nederlands-Engels. Ben of ken jij deze persoon? We popelen om je te ontmoeten.

4: Help mee de Big Brother Awards onder de aandacht te brengen
Breng je sportclub, studievereniging, familie of vriendenkring op de hoogte van het vetste prijzenfestijn van het jaar. Dat kan door bijvoorbeeld posters te verspreiden, maar ook online door de BBA-website en berichten op sociale media te delen. Of versier je eigen Twitter- of Facebook-profiel met deze profiel- en cover-foto’s.

5: Kom… en neem iemand mee
Kaartjes kopen kan online via de website van de Stadsschouwburg. Omdat we niet willen dat de prijs een belemmering vormt voor je aanwezigheid is er ook een gereduceerd tarief. We zien je graag tegemoet, maar nog leuker is het als je komt met iemand die niet uit zichzelf was gekomen. Een collega, vriend of familielid die anders niet in aanraking zou zijn gekomen met deze thema’s. Of iemand die je simpelweg een kijkje in de keuken van je favoriete burgerrechtenbeweging gunt.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag