De week

Help ons de BBA-posters te verspreiden door Nederland

Privacy in beeld
DOSSIER: Big Brother Awards

Heb je ook zin in de Big Brother Awards dit jaar? Help ons zoveel mogelijk mensen te bereiken! Wil jij de vette posters verspreiden in jouw woonplaats, op je school, kantoor of sportclub? Meld je dan bij ons! Stuur voor maandag 5 oktober een mailtje met je adres en hoeveel posters je wilt ontvangen naar Evelyn Austin.

BBA2015 posterVormgeving Big Brother Awards 2015
Creatief bureau Since Today realiseerde de nieuwe visuele identiteit van de Big Brother Awards. Deze idealistische makers vinden het hun burgerlijke verantwoordelijkheid om een breed publiek te informeren over de gevaren van massasurveillance. Voor het concept van de campagne hebben zij zich enerzijds laten inspireren door George Orwells Doublespeak: een strategie waarmee de betekenis van woorden wordt vervormd en taal wordt gebruikt als een geweldsmiddel. En anderzijds door de indoctrinatie door de alom aanwezige commerciële beeldtaal binnen de topsport.

 1. Curly

  Waarom wordt er geen link gezet op deze site naar een downloadbare Big Brother Awards.pdf poster ? ??

  • Daphne van der Kroft

   Ha Curly, als je op de afbeelding klikt, kan je de poster nu ook downloaden. Veel succes ermee!

 2. Jasper van Weerd

  Bij BBA denk ik altijd aan “de Brabantse Buurtspoorwegen en Autodiensten”… niet aan de Big Brother Awards ;)… haha.

 3. Teatpoal

  BBA, Boer Betaald Alles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Help mee en steun ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.