• Menu

0 recente resultaten

Bits of Groningen gaat van start!

Google heeft er datacenters neergezet, er loopt een prachtige fototentoonstelling over privacy, en nu is er ook Bits of Groningen. Maak kennis en doe mee!

Bits of Groningen?
Ja! Een lokale afdeling (we zijn zoekende naar een beter woord, in de tussentijd staat het IT'ers vrij het een "branch" te noemen) in Groningen. Door en voor vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de doelstellingen van Bits of Freedom. We geloven dat de beweging er sterker en meer divers van wordt. Daarom stellen we graag aan je voor, our woman in Groningen, de bevlogen Nephtis Brandsma.

Nephtis"Privacyvraagstukken interesseren me al jaren, en met wisselende intensiteit volg ik privacynieuws al tijden. Hoewel ik de ontwikkelingen fascinerend vind, zijn er ook zaken waar ik me zorgen om maak, en zo onderhand vind ik het wel tijd om in actie te komen. Ik heb lange tijd geworsteld met de vraag hoe dat dan precies moet, en mede door het nieuws dat Bits of Freedom op zoek was naar een bewegingbouwer ontstond het idee om een lokale afdeling op te zetten. Nu mijn masterscriptie voor filosofie af is (die, jawel, over privacy gaat) ben ik klaar om van start te gaan. Ik ben heel benieuwd naar de reacties en ik heb veel zin om hier in Groningen één en ander op poten te gaan zetten!"

De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 13 oktober om 19:30 bij Café Kult, Steentilstraat 36/1 in Groningen. Ben jij erbij? Schrijf je in op de Groningen-mailinglijst en we houden je op de hoogte. Of stuur Nephtis direct een mailtje om te laten weten dat je er bent en wilt bijdragen.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag