• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Jurjen de Haan

We hebben regelmatig stagiairs bij ons op kantoor die interessant onderzoek doen. Onze nieuwste aanwinst is Jurjen de Haan, masterstudent informatierecht in Amsterdam. Hij gaat zich bij ons verdiepen in het hackvoorstel.

facebookformaat-20“Dit jaar hoop ik mijn scriptie en daarmee mijn studie af te ronden. Ik schrijf over rechterlijke blokkeringsbevelen jegens websites in verband met auteursrechtenschendingen. Momenteel staat dit project op een lager pitje, aangezien ik nu stage loop bij Bits of Freedom. Dit is een mooie kans om het geleerde in de praktijk toe te passen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van Bits of Freedom niet alleen uit juridische stukken schrijven, maar bijvoorbeeld ook uit lobbywerk of communicatiestrategie. Dit verbreedt mijn horizon en is erg leerzaam.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geboeid door technologie. Toch ben ik een juridische studie begonnen, omdat ik een echte ‘alpha’ ben. Na de bachelorfase zag ik de kans om mijn hobby en studie te combineren door middel van de master informatierecht. Tijdens deze master ben ik geïnteresseerd geraakt in het aspect privacy en de problematiek die hiermee samenhangt. Bij Bits of Freedom zit je op voor dit onderwerp op de eerste rij en het belooft dan ook een leerzame en bovenal leuke ervaring te worden.”

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag