• Menu

0 recente resultaten

De Internetvrijheid Toolbox is live!

Met groot genoegen en heel veel trots hier dan eindelijk het verlossende woord: we zijn live! Op de volledig vernieuwde versie van de Internetvrijheid ToolboxProbeer nu ook meteen de Internetvrijheid Toolbox kan je nu zelf je vrijheid op je laptop en smartphone verbeteren. Je vindt er informatie over sterke wachtwoorden, hoe je je wapent tegen diefstal, en hoe je voorkomt dat je telefoon continu verraadt waar je bent. Ook kan je leren versleuteld mailen en anoniem surfen met Tor. En op welke dag kan je nou beter beginnen dan op Bevrijdingsdag?

Waarom?
Overheden en bedrijven gaan onzorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Daarmee maken ze van jou een makkelijk doelwit voor adverteerders en veiligheidsdiensten. Je kunt daar iets aan doen. De Internetvrijheid Toolbox is hét adres voor al je vragen over privacy, vrijheid en veiligheid online. Met praktische adviezen, maar ook met directe links naar applicaties en software die wél respectvol met jouw gegevens omgaan. We bespreken een hoop tools zodat jij kunt beslissen welke het best bij jou passen.

Hoe werkt het?
De Internetvrijheid Toolbox zit vol adviezen en tools voor beginners tot gevorderden. Je kunt zoeken op onderwerp, naar een specifieke app of dienst, of op platform. Daarnaast kan je ook stappenplannen volgen van snelle, kant-en-klare oplossingen. Hiermee kan iedereen direct aan de slag.

Wij horen graag wat je ervan vindt! Mocht je suggesties hebben voor verbeteringen of een bijdrage willen doen, stuur dan een mailtje naar toolbox@bof.nl.

Bedankt!
Er is ontelbaar veel tijd en liefde in dit project gestoken. Van het schrijven van teksten tot het schieten van promo-video’s. Van het bouwen van de website en discussiëren over adviezen tot het halen van ijsjes, de soms overvolle mailinglijst dulden, verplicht borrelen en leveren van morele steun. Heel, heel veel dank aan: Chris Snijder, Wouter Moraal, Jeroen van der Ham, Bernard, Spil, Maurits Reijnoudt, Peter Uithoven, Saro van Cleynenbreugel, Els Engel, Eric van de Lisdonk, Felix Stegerman, Bram Wets, Harld Röling, Manon de Vries, Tako Marks, Rob van der Wouw, Tessel Renzenbrink, Milena Spaan, Rinus Bot, Sebastiaan ter Burg, Gregoire Verweijen, Achilles Speksnijder, Roy Hars, Roberto Bruinhard, Lisa Goudsmit, A., Nynke Vissia en Niels Westerlaken.

Hoe blij we precies zijn met al hun hulp? Superblij!

internetvrijheidtoolboxlaunch

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag