• Menu

0 recente resultaten

Help ons vandaag voor jouw internetvrijheid op te komen!

Zomaar een greep uit de nieuwsberichten van de afgelopen dagen: De Nederlandse regering houdt vast aan de bewaarplicht, gaat een voorstel doen voor een massale tap voor geheime diensten en onze mooie, Nederlandse netneutraliteit loopt gevaar in Europa. Onze handen jeuken. Ons lijstje met plannen groeit. Maar we komen simpelweg capaciteit te kort om alles ook daadwerkelijk uit te voeren. Daarom zetten we vandaag alles op alles om 256 nieuwe donateurs aan ons te binden. Help ook!

Steun Bits of Freedom nu!

Hoe kan ik helpen?

Nog geen donateur? Check nu bof.nl/doyourbit.

Al donateur? Overtuig één andere persoon om ook Bits of Freedom te steunen. Is er iemand in je omgeving die zich soms ook zorgen maakt over diens internetvrijheid? Nu is het moment om diegene te wijzen op bof.nl/do-your-bit. Stuur een bericht via Twitter, of natuurlijk via mail, Facebook, WhatsApp, Telegram, Threema, Jabber, IRC of in een nieuwsgroep. Of op welke manier jij dan ook het prettigst vindt. En vraag om, net als jij, ook Bits of Freedom te steunen. Je kunt ook makkelijk verwijzen naar onze Waarom-pagina.

Meer doen? Kijk op onze Help ook-pagina wat je nog meer kunt doen.

Namens het hele team, alvast bedankt!

Wat gaat Bits of Freedom doen?

Met 256 structurele donateurs erbij kunnen we een hoop goede dingen doen. Zo willen we: mensen nog beter helpen hun eigen gegevens te beveiligen, campagne voeren tegen de Nederlandse bewaarplicht, de privacyverordening verder verbeteren, het voorstel voor de overheidshack kraken en voorkomen dat inlichtingendiensten ongebreideld mogen tappen.

Wat heeft Bits of Freedom eerder voor me gedaan?

In de afgelopen jaren hebben we bewezen met succes te werk te gaan. Met een groep toegewijde vrijwilligers organiseren we regelmatig Privacy Cafés waarbij we mensen helpen hun eigen gegevens te beveiligen, we bieden succesvol weerstand tegen de lobbystorm rondom de privacyverordening, we verankerden netneutraliteit in de Nederlandse wet, we zetten internetvrijheid op de kaart tijdens verkiezingen en tot slot zetten we de grofste privacyschenders in de schijnwerpers met de Big Brother Awards (en reiken we een prijs uit aan privacyhelden).

Hoe kan ik de campagne volgen?

Vandaag blijven we regelmatige updates geven op ons liveblog. Je kunt de voortgang ook volgen op Twitter, @bitsoffreedom, en op onze Facebook-pagina. Want ook lolcats hebben een waakhond nodig!

cat avatar 3ceiling cat FB avatarcat avatar 2

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag