• Menu

0 recente resultaten

We stellen graag aan je voor: Daphne van der Kroft

Personeelswisselingen bij Bits of Freedom: aan het eind van het jaar gaat Tim Toornvliet stoppen als communicatiestrateeg. Zijn opvolger is inmiddels al begonnen. Misschien kennen jullie haar al: Daphne van der Kroft. Zij stelt zich graag aan jullie voor.

BoF_Daphne_van_der_Kroft_02_web [fotograaf Maarten Tromp]Nadat ik drie jaar geleden vertrok bij Bits of Freedom heb ik voor prachtige bedrijven mogen werken en initiatieven mogen helpen: Public Affairs bij XS4ALL, de crowdfundingcampagne voor de journalistieke start-up De Correspondent, communicatiestrategie bij de start van de decentrale energieleverancier Vandebron en Public Policy bij de advocaten van bureau Brandeis.

Op al die plekken heb ik verder kunnen leren op het gebied van onderzoek, communicatiestrategie en politieke dynamiek. Deze lessen mag ik nu weer inzetten voor Bits of Freedom. En dat is hard nodig, want in de afgelopen jaren is internetvrijheid nog verder onder druk komen te staan; zoveel hebben de Snowden-onthullingen en vele nieuwe wetsvoorstellen ons geleerd. Ik verheug me erop om dit te doen samen met mijn nieuwe, gedreven collega’s en alle mensen die in onze doelen geloven, ons steunen en ons weer op nieuwe idee├źn brengen.

 

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag